Sundolitt støpematrise

Sundolitt® Støpematrise brukes som innlegg i forskalingen for å oppnå en pen strukturert overflate på den ferdige muren.

Spesielt er dette dekorativt på forstøtningsmurer langs gater og veier, hagemurer, inngangspartier, grunnmurer, større støpte blomsterurner o.l. Brukt innendørs vil Støpematrisen gi en dekorativ flate på støpte vegger i f.eks. resepsjoner i større industribygg, kjøpesentre, hoteller o.l. Velg mellom skifer-, kalksteinsmønster eller Ålesundsmur. Sundolitt® Støpematrise har et format på 1000x1000 mm, og tykkelser opp til 25 mm. Matrisen er merket med leggeretning på baksiden, slik at skjøtene blir så godt som usynlige.


Sundolitt® Støpematrise festes på innsiden av forskalingen for å lage mønster i betongvegg/forstøtningsmur. Leveres i Skifer- og Kalksteinsmønster. Bruk forskalingsolje. Vi anbefaler f.eks Filmo 40 eller Hey" di. Vanlig soyaolje er også et godt alternativ. Forskaling bør rives så raskt som mulig ( +/- 20 - 24 timer). Ved betongfylling må det utvises varsomhet.
 
Se bilder av de forskjellige mønstrene her.