Sundolitt Trinnlydplater

Å dempe trinnlyd har svært mye å si for komforten i et bygg. Sundolitt Trinnlydplate er et enkelt og effektivt tiltak mot lydstøy.

Effektiv begrensning av trinnlyd
 
Når du går på gulv kan det ofte gi trinnlyd i rommet under, eller den kan spres til rom ved siden av eller over. Med Sundolitt® "Trinnlydplater" som underlag for et flytende gulv dempes trinnlyder til et minimum.

• Behagelig lydmiljø
• God isolasjon
• Lett å legge
• God totaløkonomi

Sundolitt® Trinnlydplate og flytende gulv på betongplate med hull gir trinnlydnivåer under 50 dB. Det gir et behagelig lydmiljø både i boliger og næringsbygg. Ved bruk av denne løsningen kan også gulvet skiftes fra for eksempel teppe til parkett uten at du risikerer trinnlydproblemer. Sundolitt® Trinnlydplate har, i motsetning til de særs harde byggisolasjonsplatene, fjærende egenskaper som er en forutsetning for effektiv demping av trinnlyd. Platene gir samtidig verdifull forbedring av lydisolasjonen mellom etasjeskillene. I tillegg bidrar Sundolitt® Trinnlydplate til meget god varmeisolering.

Sundolitt® Trinnlydplate består av en mykere variant av standard Sundolitt®- plater. Mykgjøringen av platene foregår mekanisk og Sundolitt®-platenes normalt harde struktur endres og trykkstyrken reduseres. I stedet får platene større fjæring og dermed bedre trinnlyddempende egenskaper.