600 feiret 100 år!

Stor jubileumsfest i Ålesund for Sunde

Det ble en fantastisk jubileumsfest når Brødr. Sunde as feiret 100 år siste helgen i september. De 600 gjestene fikk oppleve en uforglemmelig helg med underholdning, god mat og sosialt samvær med gode venner og kolleger. Det ble både humoristiske og rørende øyeblikk med gode taler og presentasjoner. Til lunsj på lørdag fikk gjestene besøke anlegget i Spjelkavik som var pyntet til fest for anledningen. Dette var der det hele startet og man fikk være med på en reise gjennom 100 års historie, samt et blikk inn i fremtiden også for konsernet.

Underholdningen var i toppklasse hele helgen med Postgirobygget, Rein Alexander, Ina Wroldsen, Brazz Brothers, Silya Nymoen, Heine Totland og Gisle Børge Styve, i tillegg fikk man oppleve de lokale artistene Anita Walderhaug og Bjørnar Myhr som gjorde arrangementet til en uforglemmelig helg med både lokale artister og store stjerner.

Det var en særdeles vital 100-åring som ble feiret og det var ingen tvil om at blikket er rettet fremover mot fortsatt utvikling som en ledende aktør på mange områder.